Diensten

Wat hebben wij te bieden?

Heeft u een specifieke vraag of ontwerp, neem dan contact op met ons en wij bekijken wat mogelijk is.

Dienst

Voertuigen

Van personenauto tot vrachtwagen, alles kan van uw huisstijl worden voorzien. Wij produceren en plaatsen tekst, logo’s, full color, foto’s …

Dienst

Belettering

Kleefletters zijn op zowat alles toepasbaar. Wens u uw product en/of afwerking te bespreken, contacteer ons dan gerust.

Dienst

Zeefdruk

Voor grotere aantallen van één zelfde product stickers, naamkaartjes, werfborden, … is het aangeraden om over te gaan op zeefdruk.

Dienst

3D – letters

Met 3D letters kan u op een stijlvolle manier uw teksten en logo’s weergeven. Interne verlichting is bij deze eveneens mogelijk. Dit kan met LED’s, naargelang de gewenste uitstraling, lichtsterkte, kleur, kleurwissel, …

Dienst

Reclameborden

Reclameborden hebben een brede toepasbaarheid. Aan uw gevel, langs het sportveld, aan een bouwwerf, … alles is mogelijk. Verschillende materialen, vormen en formaten volgens uw wensen gerealiseerd.

Dienst

Lichtreclame

Uw bedrijfsgevel verdient het om niet alleen overdag maar ook ‘s avonds en ‘s nachts uw identiteit goed zichtbaar te maken. Lichtreclames zijn er in velerlei vormen en afmetingen, zoals direct of indirect verlicht, doosletters en decoratieve vormen, maar natuurlijk ook de gekende lichtbakken en reclamezuilen.

Dienst

Spandoeken

Onze spandoeken zijn gemaakt van een duurzaam kunststofmateriaal. Ze worden voorzien van metalen ringen en worden rondom gelast. Door het digitaal printen kunnen wij de spandoek van een ontwerp in full colour voorzien, en dit met hoogwaardige inkten waardoor een product ontstaat dat voor jaren buitengebruik geschikt is.